top of page

NOORDPIER & MEER

Ozlines Surfschool & Shop


IOzlines geeft nu al meer dan 17 jaar surfles op een van de beste surfspots van Nederland. Strand Noordpier bij Wijk aan Zee. We bieden lessen aan voor totale beginners tot en met de beste competitiesurfers van Nederland. Ozlines wortels liggen in Australië, wat de Oz in Ozlines verklaart. De Australische eigenaar en hoofdcoach Chris Way en zijn team professionele en enthousiaste coaches zullen je helpen om je surfdoelen te halen in een leuke en veilige sfeer.

Timboektoe


Zoek je een mooie plek om neer te strijken aan het strand? Ook dan is onze beach club dé plek om te relaxen, zonnen, uit te waaien of een golfje te pakken. Timboektoe ligt bovendien aan één van de beste surfstranden van Nederland. Golfsurfers maar ook blokarters en powerkiters laten graag hun kunsten zien aan het strand van Wijk aan Zee. Oefen zelf je skills of kom gezellig ‘people watchen’ vanaf ons zonnige terras

Blowkarten - Strandfabriek

 

Kom blokarten in Wijk aan Zee bij dè blokart professionals van Blokartfun. In het weekend kan je vanaf 1 persoon aansluiten om te racen over het beste blokart strand van Nederland. Doordeweeks kan je uiteraard ook bij ons terecht om te blokarten. Neem hiervoor even contact op voor de mogelijkheden.

Aloha 


Aloha is een relaxte hang-out aan de Noordpier. Of je nat van het surfen bent, een strandwandeling hebt gemaakt of gewoon wil chillen. Iedereen is welkom

Barts Beans Coffee 


"Ontstaan uit passie"

Soms is allen dat de reden om huisleverancier te worden van Paal 55.  Heerlijke ambachtelijk koffie, gebrand in Alkmaar.

Uiteraard zijn er nog een paar redenen waarom wij voor Barts Beans hebben gekozen. De passie proef je en uiteindelijk is de smaak is bepalend.

Reddingsbrigade Wijk aan Zee 


 Reddingsbrigade Wijk aan Zee werd in 1925 opgericht ter voorkoming en bestrijding van de verdrinkingsdood. Nu, bijna 100 jaar later, werkt de Reddingsbrigade hier nog steeds aan. Reddingsbrigade Wijk aan Zee telt ongeveer 200 leden waarvan ruim 60 actieve lifeguards.

Wist je dat parkeren bij de Noordpier gratis is!

bottom of page